Terwijl mijn vingers over het toetsenbord glijden bedenk ik mij hoe gigantisch lang het geleden is dat ik een blog geschreven heb. Een nieuw uiterlijk, en ik heb het nog niet eens gedeeld op Facebook!

Het voelt heerlijk om weer achter het toetsenbord te zitten en te schrijven over wat ik heb mee gemaakt en hoe ik me voel. Dat is in 1 woord TOP! Ik heb me lang niet zo lekker gevoeld, ik bloei en heb het gevoel dat ik leef. Voor de christelijke lezers onder ons ben ik door de 7 stappen heen gegaan, een wel bekend fenomeen onder de christenen. Iets waar ik overigens tot ruim een jaar geleden nog geen kennis van had. Ik heb ze doorlopen en ik voel me anders dan voorheen, niet te beschrijven. Ik heb meer discipline als het op Bijbellezen aankomt, of gewoon in de omgang met mensen. Ik merk dat mijn denken is veranderd en ik enorm veel energie heb.

Maar die energie komt ook door iets anders, namelijk, ik heb een nieuwe baan! En wat voor een! Een baan waarin ik met mensen praat, mensen help en adviseer. Een baan die wordt gezien als een massa baan en in een grijs kantoor, maar die werkelijk heel anders is. Ik werk namelijk bij de ING bank. En zoals veel mensen weten heeft de ING een metamorfose doorstaan. In plaats van pakken, grijze muren en manager boven manager werken ze nu plat, in luxe termen agile. Een begrip wat ik zo’n kleine 20x heb gegoogled en waarover ik alle filmpjes heb gekeken die er bij de ING beschikbaar zijn. Er is kleur door het hele gebouw, ruimte om te sporten, gratis fruit ;) en dat is natuurlijk wel zo prettig. Daarnaast is het gebouw, voor mij als interieuradviseur, van binnen echt een plaatje! Top! Maar, wat voor een werk doe je dan, hoor ik je nu denken. Ik ben customer service medewerker, in de massa ook wel gezien als callcenter maar ik noem het liever klantenservice. EN IK GENIET! Het enige wat ik doe is bellen maar ik heb zulke lieve, leuke collega’s en werk in een organisatie waarbinnen ik mijzelf mag zijn, dat dat er totaal niet toe doet. Ik mag groeien, ontwikkelen, leren zelfstandig te denken en te werken maar het meest belangrijk, ik word geaccepteerd om wie ik ben. Tot nu toe zie ik ING als een goede werkgever en ben ik blij dat ik een onderdeel mag zijn van de leeuwen familie.

Ik hoop dat ik weer veel inspiratie mag krijgen om meer blogs te schrijven en jullie weer mee te nemen in mijn leven. Sorry voor de lange stop maar I’M BACK!!

Liefs, Marianne