YES YES! Ik ben geslaagd! Ik weet wel dat het met een d hoort te zijn. Dat was een klein grapje vanuit het thuisfront. Overigens was het niet mijn bedoeling er mensen mee te kwetsen mocht dit onbedoeld wel gebeurd zijn. Dat duidelijk kan ik in elk geval blij vermelden dat ik geslaagd ben!

Na een periode van veel bloed, zweet en tranen en heerlijke discussies met mijn lieve man ben ik dan eindelijk geslaagd voor mijn HRM-diploma. Mijn associate degree. Ik ben echt trots dat ik dit bereikt heb. Ik ken namelijk een aantal mensen die dit niet hadden verwacht, waaronder mijn meesters uit groep 8 en degene die mijn advies gaven vanuit de middelbare school.

Vandaag heb ik dan eindelijk mijn langverwachte eindpresentatie gehad. Een presentatie waarin ik mijn stage en mijn onderzoek moest verdedigen. Ik merkte dat ik er ondanks de voorbereiding niet echt lekker in zat. Ik was ondanks alles best wel nerveus merkte ik. Ook wist ik niet op elke vraag die ze stelden een goed en kort antwoord. Dat was ook wat van de feedback. Hoewel ik niet met een 10 geslaagd ben, ben ik in elk geval geslaagd en ben ik trots op wat ik de afgelopen periode heb bereikt. Ik besef het nog niet helemaal en waarschijnlijk donderdag ook nog niet aangezien ik vanwege mijn versnelde assessment geen echt diploma ontvang donderdag maar een cijferlijst. Het echte diploma volgt nog, maar goed dat boeit niet ik ben GESLAAGD!

Morgen start voor mij een nieuwe uitdaging, maar daar vertel ik jullie morgen meer over. So stay tuned!

Bedankt voor alle steun en liefde!