De titel verraad het al maar ik kan vandaag officieel zeggen dat ik een baan heb! Yes! Ik ben vandaag begonnen!

Hoewel ik nu aan het uitbuiken ben van een avondje op stap met mijn lieve man ben ik ook aan het nagenieten van mijn allereerste werkdag. Ik wist al een week dat ik aangenomen zou worden maar nu ik vandaag officieel mijn handtekening onder mijn contract heb gezet kan ik het echt naar buiten brengen. Ik ga fulltime aan de slag als junior-accountspecialist! Maar daarvoor moet ik wel ver reizen hoor, maar liefst 750 meter fietsen.

Haha oké, dat was dus een geintje maar ik werk echt bijna naast mijn huis, ik ga werken bij Werff Talent in Heerenveen. Een warm bedrijf zoals ik vandaag heb mogen ervaren. Lieve mensen en heel gezellig, druk maar wel relaxed. Dat zal waarschijnlijk nog wel anders gaan worden straks als ik echt alles beheers en kan. Nu blijft het nog wat bij kleine dingen achter de schermen maar straks mag ik het allemaal zelf aanpakken. Donderdag krijg ik mijn diploma en ook daar zijn ze nu al trots op. Zo ontzettend lief en ik voel me heel erg gewenst.

Weet je wat ook gaaf is? Er staat een kist vol met fruit en snoeptomaatjes en lekkere fris (Rivella) in de koelkast. De sfeer is sowieso ontzettend leuk. Volgende week dinsdag ga ik met mijn nieuwe collega naar Oosterhout om een training over het systeem te volgen. Daar heb ik echt wel veel zin in want ik ga ervan uit dat ik dan ook lekker kan gaan oefenen. Vooral in het doen heb ik zin, want ik leer door dingen te zien en te doen. Voor nu werk ik 40 uur per week en heb ik een contract tot februari. Ik heb er zin in en ga ervan uit dat ik een hele leuke tijd en leerzame tijd tegemoet ga. Met als streven natuurlijk een verlenging aan het eind van mijn contract.

Ik heb nu al zin in morgen, ook al ben ik wel flink moe van alle nieuwe indrukken heb ik er een goed gevoel bij en heel veel zin in! Dus dit, is mijn nieuwe uitdaging! Ik werk 40 uur per week, van half negen tot vijf uur (waarschijnlijk), en natuurlijk zullen er ook dagen zijn dat ik later klaar ben maar in de basis zijn dat mijn dagen. Ik ga me met verschillende taken bezighouden en zal een spil zijn in het geheel van alles. Ik heb een echte grote mensen baan!

Op naar een mooie tijd!! Zo, nu weten jullie ook wat er speelt. Hoewel een enkeling het al weet omdat ik ze dagelijks spreek, lang niet iedereen wist het nog. Enjoy your week!

X Marianne