Vandaag werk ik alweer bijna een maand bij mijn nieuwe baan! En ik vind het zo leuk! Hoewel ik nog niet heel veel bijzonders doe en nog niet veel “kan” vind ik het echt heel erg leuk.

Op dinsdag 18 juli heb ik een cursus gevolgd om het systeem beter te leren kennen en beter te begrijpen. Ik denk dat dat allemaal wel goed zal komen. Het zal een kwestie van tijd zijn voor ik alle processen echt helemaal onder de knie heb en alle vragen kan beantwoorden die binnenkomen. Ook de soorten vrachtwagens etc. zal ik moeten leren kennen van top tot teen. Ook daarvan verwacht ik dat het steeds makkelijker zal gaan. De eerste dagen zijn nog wel wat vermoeiend maar ik ga met veel plezier naar mijn werk.

Inmiddels heb ik mijn eerste, nog wel onbetaalde, vakantie erop zitten. De verrassing naar Oostenrijk was erg geslaagd! Ook de honeymoonvakantie komt dichterbij, nou dichterbij, het duurt nog wel even maar dan gaan we heerlijk naar Corfu! Heerlijk ik heb er heel veel zin in. Het zal de eerste keer zijn dat ik met Nathan naar het buitenland ga op vakantie en dus ook de eerste keer samen vliegen.

Mijn werkzaamheden bestaan momenteel uit het beantwoorden van mails, versturen van herinneringen en verjaardagskaartjes en bovendien zijn we druk met een leuke campagne waar ik niets over kan vertellen. Het is nog wel vermoeiend omdat het soms veel tegelijk is maar dat is nou eenmaal zo de eerste tijd. Ik ben iemand die gemiddeld iets langer nodig heeft om te wennen aan een nieuwe omgeving en een nieuwe situatie. Gelukkig leer ik snel en pas ik me binnen no time aan. Maandag 7 augustus, had ik mijn einde proeftijd gesprek waarbij bleek dat ze erg blij met me zijn en ze veel potentie in mij zien. Ik leef daar toch wel heel erg van op! Ook sta ik inmiddels op de teampagina van de website!

Natuurlijk heb ik ook veel dingen te doen die ik niet op social media en mijn blog kan delen maar ik kan jullie vertellen dat ik steeds meer op mijn plek raak. Al komt dat pas echt denk ik, na mijn grote vakantie in Corfu, omdat ik dan continu weken en maandenlang aan 1 stuk door werk. Nu wordt het nog teveel opgebroken door de vakanties. Ook zal het helpen als ik straks echt maar 1 baan heb ;).

Tot zover mijn update over mijn nieuwe baan! Eentje waar ik enorm van geniet en veel van leer en waarbij ik mij steeds meer op mijn gemak voel.

X Marianne

Ps. Ben of ken je trouwens iemand die een baan zoekt in de logistieke sector? Neem dan een kijkje op de website!